Aeroport

Tornem de viatge i comencem les jornades gastronòmiques de la  carxofa al restaurant Mas Romeu.

Es un menú gastronòmic composant  per 6 plats: carpaccio de llagostins amb carxofes, carxofa farcida de gambes, carxofa amb peix, carxofa amb carn, un pre-postra sorbet de taronja sanguina,  postra gelat, un bon café i els dolços. Molt bo.

Tornem al aeroport de Barcelona,desprès de dos anys. Anem amb temps, ens diuen un despatx però nos manem a un altre per que son Inserso, primer avis d’embarg en l’avió, correm passen l’últim minut, seguim correm per les targetes d’embarg últim avis,  seguim corren per les cintes transportadores la porta d’embarg al final de punta, de punta a punta, la llengua en surt, no tinc alè, mes arribem la gent ja esta seguda, no tinc forces per dir-li que hem deixin passar al meu seient, per fi…. ens preparant per enlairar-nos , el càpita diu: en tres hores  tindrem unes turbulències i arribaren a Fuerte Ventura. Jo no em moc a les tres hores començo a in tranquil•litzar-me, mes arriben les turbulències. El capità dui: en  breu aterrarem a Fuerte  Ventura. Per recollir les maletes a l’altra punta aquesta vegada censa córrer.

Per fi a la gua-gua (bus) cap l’hotel estem a prop.

Ens donen l’apartament, deixem les maletes i anem a dinar. 

Anem al súper, mirant cotxes de lloguer, la guia no nos ha seduït farem les rutes nosaltres, menys un restaurant que nos ha recomanat Casa Luis per la carn de cabrit típica.

A mi nomes em resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada. Comparteix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: