Bé, amb el covid van tancat el restaurant Freu en el Gran Hotel Monterrey, i van perdre uns bon cambres ( i amics amb el temps), pues amb la meva mara, es vam portar molt bé, fen un pastis de compleanys que no esperava i mes detallis…..
Seguim amb Hotel de Santa Marta per degusta de les jornades de l’arròs, sorpresa, el restaurant a baix de tot casi a toca de platja, un passeig, en mig del camí escoltem, el nostre nom, eren ells, el cambres del Freu, quina il•lusió, tenien feina, i estaven bé després de quasi 4 anys.





Les vistes meravelloses, una platja privada, quina pena no haver portat el vestit de bany, el menjar ben servit, amb amabilitats pels cambres, mes de tres cada un una cosa, formatge manxec, croquetes, calamars a l’andalusa, i escamarlans. Arròs cremós d’espardenyes i carxofes de la Conca del Tordera, de postra Flam de vainilla Bourbons amb gelat de nata fresca, Els Petits Fours es vam perdre pel camí els vam trobar a faltar, com una mica mes d’originalitat, pel la qualitat de l’establiment; això ja nos va passa al Hotel Rigau, sembla que tot va ala baixa menys els preus.


El divendres vam gaudir de la musica de bosanova amb MIRLA RIOMAR, veu i percussió& MARCEL VALLÈS, guitarra. Mirla una brasilera descendent d’africans, ens va fer vibrar amb la seva veu i el ritme que porta en la sang, vaig carrega d’energia positiva, al 100%.
A mi nomes amb resta deixar-te el meu somriure per la setmana, I si t’agrada. Compareix.
Deixa un comentari