Lloret de Mar
Bé tornem a la normalitat hi ha tenim com cada any una forma de conèixer nous restaurants i gaudir d’altres que no dem anar molt sovint, mes la qualitat i el servei s’ho val.
Hem començat el mal peu vam Restaurant Pops, era el dimarts desprès de pont llarg, mols que feien festa de descansat el dilluns i van fer el dimarts, vam passar el passeig de Camprodon, i no tornarem, ens van dona la carta la promoció del arròs la van tindre que demanar, la copa de acollida casi en el primer plat, el entrants tan modernes com salmó amb mantega, pa i pernil, el primer passable, el arròs caldos de galeres, tenim que busca en el caldo el grans de arròs, el servei lent, si que hi havia gent, relativament però eren per servir, i els plats tardaven, quant ens vam pregunta si es agradava, jo vaig al·lucinar, i en vaig queixa mes postra molt dolç en caramel, no va soluciona res ni millora el servei, els cafès a ritma el preu si que estava actualitzat, que no correspon ni en la qualitat, al final em vaig aixecar per pagar, això em van obrir la porta no si si per cortesia, o per no veuran…..





Studi-66, amb una bona vista mes senzill, però sorprenem els entrants, cada un presentació, diferent el bombó de foia , la cordialitat de la noia, la facilitat de donar-te a provar el vi i facilitar el canvi si no t’agrada, el arròs sec en gamba i vieres, i els postres, una explosió de xocolata amb una mica de piquen.
Per mi no tinc mes novetats seguiré informant.
Nomes em resta deixar-te el meu somriure per la setmana i si t’agrada. Comparteix.
Deixa un comentari