Van anar al restaurant del Mut, el seu cuiner en alemany de mara blanenca, va vindrà de petit, el nom del Mut, ve com se coneixia al seu avi aquí. Al hivern tenen un menú diari, en el qual entren els cafès, no el vi i els postres. Van demana de postra un xocolata en fum, era com torna a l’infantesa, els plats del menú son tret de la carta mot bons.

Seguin sen nens van anar al Liceu, a veure la Cuina de Rossine, no hi havia servei de guarda-roba si de guarda coxes era al mati tot de nens que agafen coixins, quant va comença la obre silenci exemplar, ningú parlava, ni tossia ni el clàssic sorollet dels caramels, tot un exemple pels grans, la duració 1.30 fantàstica l’obra molt educativa i recomanable.

Quant van sortit van anar al restaurant Culleretes un dels mes antic de Europa, com faltava una hora, el vaig porta per la ruta del Palau Recasens


l’església on va se trobada la Verge Montserrat mes explicacions en el post adient.El dilluns, van fer el Monday bleu les entrades del liceu a platea zona dos al 50% una oportunitat per gaudir de la obra de Tosca, genial.
A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada. Comparteix.
Deixa un comentari