El dia 6 de maig al 5 de juny, van començar les Jornades de l’Arròs a Lloret, desprès de la covid, no, van escrites ni promocionades en paper, tampoc en donaven entrades pel jardí de Santa Clotilde, en fi tot canvia.
Vam escollir l’escola de Hosteleria, sorpresa el GPS, ens porta a un altre lloc, tenim que trucar a Turisme per demanar informació, res arrivem tard, anem a un altre lloc,i a les dos ens trucan, per la reserva: comuniquen la nostre pèrdua i quedem per un altre dia.
El menú del Santa Marta, no nos agradava, i anem al Rigart el lloc súper. Uns entrants i l’arròs de llamàntol, els postres bons ,però el cava no estava a l’alçada ni del lloc, ni del menjar, tot baixa per la covid, menys el preu.

Anem a l’escola de hostaleria, que esta en el hotel Olympic, ens indicant que baixem les escales i trobarem un passadís, allí veig uns nois i pregunto: ¿es aquí l’escola de hostaleria? Hem contesta’n afirmativament, lis dic: que esta una mica amagada i sense ningun ròtol d’informació, assienten amb el cap.




El lloc per estar en un soterrani, esta ben il•luminant, ens ofereixen un mojito , perquè aquesta setmana l’estudiaven, uns aperitius de sushi maki de salmó marinat, un gazpacho per el pernil,però es normal, el mojito tampoc estava. Segueixen amb una amanida Cèsar, un arròs d’ànec amb foie espectacular, de plat principal terrina de peix blau amb tomàquet i cochinillo cuit a la manera tradicional. De postres. Versió d’arròs amb llet(lionesa farcida arròs) uns segons postres que no estaven al menú pastis de pastanaga i el altre de moka bons i el vi blanc del Clos, molt adient, els cafès amb els seves llaminadures, tot excel•lent i el preu incomparable 18 euros, el servei de meravella, molt tímids també es normal son novells, però el millor plante pel païs.
Anem a Mas Romeu, per el qual ens van assabentar de les jornades, Aperitiu de la casa amb copa de cava. Amanida de favetes amb trinxa de foie a la sal i codonyat. Peixet petit,musclos de roca i gambetes a l’allada. Arròs caldos amb espardenyes i escamarlans de Blanes. De postre espuma de crema catalana amb pinya al rom i gelat de plàtan. El vi Terraprima Blanc D.O. Penedès. Cafès i dolç genial tot l’apat a la seva alçada. Aprofita l’oportunitat.
A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada. Comparteix.

Deixa un comentari