Gaudint de L’Arròs

El dia 6 de maig al 5 de juny, van començar les Jornades de l’Arròs a Lloret, desprès de la covid, no, van  escrites ni promocionades en paper, tampoc en donaven entrades pel jardí de Santa Clotilde, en fi tot canvia.

Vam escollir l’escola de Hosteleria, sorpresa el GPS, ens porta a un altre lloc, tenim que trucar a Turisme per demanar informació, res arrivem  tard, anem a un altre lloc,i a les dos ens trucan, per la reserva: comuniquen la nostre pèrdua i quedem per un altre dia.

El menú del Santa Marta, no nos agradava, i anem  al Rigart el  lloc súper. Uns entrants i l’arròs de llamàntol, els postres bons ,però el cava no estava a l’alçada ni del lloc, ni del menjar, tot baixa per la covid, menys el preu.

Anem a l’escola de hostaleria, que esta en el hotel Olympic, ens indicant que baixem les escales i trobarem un  passadís, allí veig uns nois i pregunto: ¿es aquí l’escola de hostaleria? Hem contesta’n afirmativament, lis dic: que esta una mica amagada i sense ningun ròtol d’informació, assienten amb el cap.

El lloc per estar en un soterrani, esta ben il•luminant, ens ofereixen un mojito , perquè aquesta setmana l’estudiaven, uns aperitius de sushi maki de salmó marinat, un gazpacho per el pernil,però es normal, el mojito tampoc estava. Segueixen amb una amanida  Cèsar, un arròs d’ànec  amb foie  espectacular, de plat principal terrina de peix blau amb tomàquet i cochinillo cuit a la manera tradicional. De postres. Versió d’arròs amb llet(lionesa farcida arròs) uns segons postres que no estaven al menú pastis de pastanaga i el altre de moka bons i el vi blanc del Clos, molt adient, els cafès amb els seves llaminadures, tot excel•lent i el preu incomparable 18 euros, el servei de meravella, molt tímids també es normal son novells, però el millor plante pel païs.

Anem a Mas Romeu, per el qual ens van assabentar de les jornades, Aperitiu de la casa amb copa de cava. Amanida de favetes amb trinxa de foie a la sal i codonyat. Peixet petit,musclos de roca i gambetes a l’allada. Arròs caldos amb espardenyes i escamarlans de Blanes. De postre espuma de crema catalana amb pinya al rom i gelat de plàtan. El vi Terraprima Blanc D.O. Penedès. Cafès i dolç  genial tot l’apat a la seva alçada. Aprofita l’oportunitat.

A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada. Comparteix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: