Seguim a Fuerteventura, avui anem a Les Salines del Carmen. Allí comprem les entrades per El centre de Interpretació los Molinos, i al Museu del formatge Majadero, aixis surten millor de preu, nomes tens dto. Si tens discapacitat.

Les salines son grans, i tenen sales per interacció, molt interessant, es pot veure sal d’altres colors.
Anem al centre de interpretació dels Molins, allí ens explicant que es el gofio: cereals torrats, casi sempre blat de morro allí li diuen: millo .Mai falta en ninguna casa Canaria, ens van dona un dolç per provar-ho semblava un polvoró, desprès van entrar al Moli, la visita va se rapida, sort per que aquet i les salines estan de costat a costat de la illa. El Museu del formatge majorero, esta a 10 minuts, en cotxe cla.

Aquest es el mes gran de tots, te un casa de una família benestant de l’illa, despres en una sala te expliquen las tres teories sobra la formació de l’illa, i un altre moli, també hi ha un jardí de cactus molt maco.
Desprès tornant, van trobar un restaurant que es va fer gracia, quant sortien de Casa Luis, es va sembla mes típic, Casa Matoso, el vi vam demanar una gerra axis era de la terra, desprès uns puntelletes, formatge fregit, i de postres un Mari Pepa: natilles galetes i nocilla, estava bo, aquesta vegada vam demanar millor i no va sobra menjar.
L’últim dia van anar a la platja del Port que nos quedava a prop i van lleigi que tenies que arrastrar els peus per la sorra per que aixis els angelotes, la cria d’un tauró, amb perill d’extinció, i que esta protegit, si el toques surt corren, però si e trepitges el pots matar.

Tornem i ja en Mas Romeu tenen Les Jornades del Bacallà, estem en Setmana Santa.

A mi nomes em resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada Comparteix
Deixa un comentari