Be casi mai baixem per Tarragona però aprofitant que podrien anar hem vist a la família.
Hem anat a un restaurant de Creixell La Nova Tenalla, es hotel també, però nosaltres només hem dinat, i per cert molt bé es acollidor te terrassa, i ens han atés molt bé. Baja amb ganes de tornar. Tornant ja han anunciat que a partir del dia 10 recuperent que ja teniem el confinament Comarcal.
La comarca de la Selva es molt gran i ahir van anar Arbúcies, a gaudir del restaurant de Les Magnòlies.
Vam anar el menú de tast del xef Victor Torres Muñoz.
Coliflor, oliva negra i tàperes.
Tàrtar de calamar, morralets i liquat vegetal.

“Rillette” de papada i anguila.
Torrada de lletons, all i tou dels til•lers.
Espàrrec blanc i salsa bearnesa.

Pasta fresca integral, pagell pastanaga i pomelo.
Cocotxes i pèsols.
Llebre a la royal.
El pa fet a casa han ceba, mantega de fenoll.
De postres:
Gelat de mimosa cogombre i iogurt.
Bombo liquat de xocolata negra i tonka.

Els cafès els van prendre fora en la terrassa amb els dolços ja que el dia era encisador quina pau.

També tenen el menú degustació i els de les Brases, que es mes senzill i el en una carpa a part.,on també promet
A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix.
Deixa un comentari