EL Vendrell

Be casi mai baixem per Tarragona però aprofitant que podrien anar hem vist a la família.

Hem anat a un restaurant de Creixell La Nova Tenalla, es hotel també, però nosaltres només hem dinat, i per cert molt bé es acollidor te terrassa, i ens han atés molt bé. Baja amb ganes de tornar. Tornant ja han anunciat que a partir del dia 10 recuperent que ja teniem el confinament Comarcal.

La comarca de la Selva es molt gran i ahir van anar Arbúcies, a gaudir del restaurant de Les Magnòlies.

Vam anar el menú de tast del xef Victor Torres Muñoz.

Coliflor, oliva negra i tàperes.

Tàrtar de calamar, morralets i liquat vegetal.

“Rillette” de papada i anguila.

Torrada de lletons, all i tou dels til•lers.

Espàrrec blanc i salsa bearnesa.

Pasta fresca integral, pagell pastanaga i pomelo.

Cocotxes i pèsols.

Llebre a la royal.

El pa fet a casa han ceba, mantega de fenoll.

De postres:

Gelat de mimosa cogombre i iogurt.

Bombo liquat de xocolata negra i tonka.

Els cafès els van prendre fora en la terrassa amb els dolços ja que el dia era encisador quina pau.

També tenen el menú degustació i els de les Brases, que es mes senzill i el en una carpa a part.,on també promet

A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: