Comarcal

Després de tres setmanes de confinament perimetral, i en les dates dels enamorats van volgué celebrar-lo a l’Aliança d’Angles  també es feia il.lusió sapigue com lis anava desprès de la primera estrella Michelin.

Per començar L`hora del vermut: Oliva, Pa suflat amb escabetx de musclos,Bomba del Perol. Trilogia del xampinyó:Bombó,cruixent i brou fred, el bombo estava insuperable,Ostra Gillardeuea, pesto d’herbes i kéfir. Tàrtar de vaca vella, Cocotxes de Lluç amb salsa cava i pil-pil. Cap i pota amb gamba de Palamós; Colomí d’Araiz, Llebre. De postres Poma verda, bergamota,alvocat i iogurt. Albergínia, llet d’ovella sèsam negra i gingebre i con a tercer postra Mango, xocolata Dulcey i cacauet.

Per acabar el fours amb el cafè, tota una experiència que caldrà repetir amb el menú de la primavera.

Per fi han donat una mica d’aire a les botigues de 400 m quadrat, i hem pogut anar a canviar coses de reis es una mica pesat tot el confinament.

També a Lloret de Mar hem redescobert Mas Romeu que te una bona qualitat en el servei, i el menú diari te uns aperitius molt aconseguits crema de pastanaga, brandada de bacallà i croqueta de tinta de calamar.

Jo desitjo que vagin donant aire aquest confinament que aviat portarà un any i tindre mes coses que explicar.

A mi nomes me resta deixar-te amb el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: