Després de tres setmanes de confinament perimetral, i en les dates dels enamorats van volgué celebrar-lo a l’Aliança d’Angles també es feia il.lusió sapigue com lis anava desprès de la primera estrella Michelin.
Per començar L`hora del vermut: Oliva, Pa suflat amb escabetx de musclos,Bomba del Perol. Trilogia del xampinyó:Bombó,cruixent i brou fred, el bombo estava insuperable,Ostra Gillardeuea, pesto d’herbes i kéfir. Tàrtar de vaca vella, Cocotxes de Lluç amb salsa cava i pil-pil. Cap i pota amb gamba de Palamós; Colomí d’Araiz, Llebre. De postres Poma verda, bergamota,alvocat i iogurt. Albergínia, llet d’ovella sèsam negra i gingebre i con a tercer postra Mango, xocolata Dulcey i cacauet.

Per acabar el fours amb el cafè, tota una experiència que caldrà repetir amb el menú de la primavera.
Per fi han donat una mica d’aire a les botigues de 400 m quadrat, i hem pogut anar a canviar coses de reis es una mica pesat tot el confinament.
També a Lloret de Mar hem redescobert Mas Romeu que te una bona qualitat en el servei, i el menú diari te uns aperitius molt aconseguits crema de pastanaga, brandada de bacallà i croqueta de tinta de calamar.

Jo desitjo que vagin donant aire aquest confinament que aviat portarà un any i tindre mes coses que explicar.
A mi nomes me resta deixar-te amb el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix,
Deixa un comentari