Bé al final vaig fer carabassetes.
200gr. carabassa
200gr. formatge cremós
200gr. formatge de cabra
100gr. de blat de morro
Posa la carabassa a cuadrets en una safata de forn amb paper sulfurat uns 25 minuts a 200º.
Tritura el blat de morro i el reserves.
Tritura la carabassa i els formatges i ho deixes a la nevera 30 minuts
Fes boles en la massa i les passes pel blat de morro, amb un escuradents dona-li la forma de carabassa les aplanes una mica i a dalt poses una mica de julivert.
Queden molt maques i també resulten per primer plat.
Aquí ja portem dos cap de setmanes confinants.
El divendres van inaugurar la carretera de Malgrat a Blanes que no hem anat perquè es canvi de municipi.
Poc a poc es mas restablien les destrosses del Temporal Gloria.
A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix.
.
Deixa un comentari