La Castanyada

Bé al final vaig fer carabassetes.

200gr. carabassa

200gr. formatge cremós

200gr. formatge de cabra

100gr. de blat de morro

Posa la carabassa a cuadrets en una safata de forn amb paper sulfurat uns 25 minuts a 200º.

Tritura el blat de morro i el reserves.

Tritura la carabassa i els formatges i ho deixes a la nevera 30 minuts

Fes boles en la massa i les passes pel blat de morro, amb un escuradents dona-li la forma de carabassa les aplanes una mica i a dalt poses una mica de julivert.

Queden molt maques i també resulten per primer plat.

Aquí ja portem dos cap de setmanes confinants.

El divendres van inaugurar la carretera de Malgrat a Blanes que no hem anat perquè es canvi de municipi.

Poc a poc es mas restablien les destrosses del Temporal Gloria.

A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: