Restaurants

No  pogué anar a la sortida del Delta del Tordera, però si uns diré que hi ha 170 especies de aus, que el pensen declara mitja zona protegida. Pel numero de inscrits repetiran l’experiència desitjo tindre mes sort.

Bé tornem a repetir a Barcelona Nectari, menú original ben elaborat, com sempre deixar ganes per tornat.

I a Malgrat de Mar descobrim Morro Chico, o la tasca, es com torna al passat per la vaixella, però es molt acollidor i el menjar molt bo, el menú consta de tres aperitius molt complet i un plat principal i postres.

Por fi, arriba el dia de fer un dinar romàntic en la cala Forcanera, però el temps no acompanya gris pluja.

Es una casa particular on serveix un càtering pel abans restaurant Balma, ara després del covid.19 nomes serveixen menjar per emporta, esta previst que es facin alguns tallers de cuina.

El menú estava composat de molts platets, aperitiu, carxofa farcida de brandada de bacallà, barqueta de musclos, canaló d’ànec confitat, ous fregits amb patates, llobarro, en fi un munt de platets a quin mes bo, per suposat regat amb cava i postres casolans tota una experiència en un lloc idíl•lic.

A mi nomes me resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: