Bona tarda, a m’agrada la cuina perquè justifica el títol.
Si els aliments els poses de una manera i canvien textura, forma.
També pots jugar i fer coses que tenen una semblança i desprès es un altre diferent com es el cas d’avui, he fet xocolata en crostons quant era una focaccia con dip de botifarra.
Si la Termomix tm6 et permet coure a altes coccions per això no explicaré la recepta perquè a lo millor no et quedaria bé. Mes m’agrada sosprendre als meus comensals quant volem fer una xocolatada i fan un sopar, les cares son un chic espectaculars, però si tenen un bon final tot si val.
Segueixo fen de les meves amb un Tomàquets del raf (formatge rocafort amb nous) .

Tomàquets
200 gr. de formatge cremós
200 gr. de formatge rocafort
50 gr. de nata
60 gr. de nous
Bany dels tomàquets
8 ó 10 gotes de colorant vermell
100 gr. de vi dolç
100 gr. d’aigua
8 ò 10 gotes de agar-agar
6 fulles de rucula o julivert
Barreja els formatges i la nata, afegeix les nous a trossos i fes farcellets amb film transparent en forma de tomàquet deixa en el congelador un mínim de 4 hores.
Pel bany: bats l’aigua, colorant, el vi i el agar-agar a una temperatura de 90º ho deixes refreda a 70.
Amb cura treus el film i en l’ajuda de un escuradents llarg els banys,en el forat del escuradents poses el julivert i a la nevera fins la hora de servir.
Sempre es bo innovar i sorprendre a la hora de menjar.
A mi nomes amb resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I com sempre si t’agrada comparteix.
Deixa un comentari