Alquimia

Bona tarda, a m’agrada la cuina perquè justifica el títol.

Si els aliments els poses de una manera i canvien textura, forma.

També pots jugar i fer coses que tenen una semblança i desprès es un altre diferent com es el cas d’avui, he fet xocolata en crostons quant era una focaccia con dip de botifarra.

Si la Termomix tm6 et permet coure a altes coccions per això no explicaré la recepta perquè a lo millor no et quedaria bé. Mes m’agrada sosprendre als meus comensals quant volem fer una xocolatada i fan un sopar, les cares son un chic  espectaculars, però si tenen un bon final tot si val.

Segueixo fen de les meves amb un Tomàquets del raf (formatge rocafort amb nous) .

Tomàquets

200 gr. de formatge cremós

200 gr. de formatge rocafort

50 gr. de nata

60 gr. de nous

Bany dels tomàquets

8 ó 10 gotes de colorant vermell

100 gr. de vi dolç

100 gr. d’aigua

8 ò 10 gotes de agar-agar

6 fulles de rucula o julivert

Barreja els formatges i la nata, afegeix les nous a trossos i fes farcellets amb film transparent en forma de tomàquet deixa en el congelador un mínim de 4 hores.

Pel bany: bats l’aigua, colorant, el vi i el agar-agar a una temperatura de 90º ho deixes refreda a 70.

Amb cura treus el  film i en l’ajuda de un escuradents llarg els banys,en el forat del escuradents poses el julivert i a la nevera fins la hora de servir.

Sempre es bo innovar i sorprendre a la hora de menjar.

A mi nomes amb resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I com sempre si t’agrada comparteix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: