La Represa

Bé, el dijous Barcelona i Lleida van entrar a la Fase 3, lo que ja tenien mobilitat, o sigui cap a Barcelona.

Per fi vaig pogué anar a la perruqueria i trobar-me amb gent que feia casi quatre mesos que no veia.

També m’ha alegrar pogué anar a dinar, a La Forquilla de Nou Barris per que sols els seguia per facebook.

Tot arriba, i vaig veure a la meva amiga que des d’el viatge a Africà no havien parlat i semblavem dos cotorres.

Aquesta nit s’ha acabar el Estat d’Alarma, ja tenim llibertat per viatjar per Europa quin respir.

Dema començar l’estiu, i celebraré el meu Sant en La Aliança 1919 (Angles), porto molt dies preparant aquest dia especial per mi.

Per fi he pogut gaudir de un dinar especial: vermut amb oliva/bomba del perol/i pa en tomàquet i llonganissa.

Trilogia del xampinyó sorprenent.

Ostra Amelie nº1.

Tomàquets amb parmesà, sardina marinada i alfàbrega.

Tàrtar de vaca vella.

Cap i pota amb gamba de Palamós.

Turbot amb crema fina d’all i carbassó.

Colomí d’Araiz.

Ànec de Royal amb foie. Blat de moro i el seu consomé de bourbon.

Els postres Poma verda en bergamota advocat i iogurt.

Albergínia, llet de ovella sèsam negre i gingebre.

Això no es pot explicar es un mon de sensacions sense parar, això tens que guadir-lo.

El jove cuiner Alex Carrera Alonso, s’ha esmerar molt.

A mi nomes em resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si t’agrada comparteix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: