El dia del Treball

Bon dia, ja se senten nens al carrer, una mica d’alegria ja feia falta.

Dema començarem a sortir a passejar. Amb horaris perquè tenim que respectar las distancies de seguretat dos metres, però pogué passejar una hora es molt, en aquests casi dos meses de confinament.

Pel dia 4 si tot va be podrem anat a les botigues i perruqueries, amb hora prèvia, que ja fa falta, sense sortir del municipi.

El restaurant “La Forquilla” obrirà per fer dinar per emportar a casa, ja us anire informant.

El restaurant “Tarannà” ja agafa reserves, a partir del 26 que se suposa  podràn obrir, amb un trenta per cent de la seva capacitat. Jo ja he fet reserva.

Crec que aviat podré anar recuperant el estil del meu bloc on  podies troba bons restaurants, però se ha de ser prudent, perquè aquesta aturada de tres mesos, fera mal, i les mides de seguritat, segur que obriran un altra escenari.

Cal dir que Thermonix  aprofita aquests dies per fer classes per facebook en directa, demostracions de la maquina, sempre en contacta en el usuaris per treure al major profit de l’aparell.

Be aquest post es curt , mes no tinc per ara res mes per explicar.

Això si, deixar-te el meu somriure i desitja-te que dema gaudeixis de la teva primera sortida a fer exercici o passejar. I recorda que si t’agrada, comparteix

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.

Up ↑