Bon dia son moltes les cases centenàries que se habiliten com restaurants aquest es el cas L’Aliança d’Angles.
No sempre ha sigut un restaurant els avis van fer un cafè, i ara necessitava una rehabilitació, molta burocràcia, amb tan anys, de historia la cosa es complicada mes la historia acabat en final feliç.
Els fills que capa el dos 2000 al van fen restaurant, van aconseguir una estrella.
Ara la Filla continua amb dos menús, un de degustació i el altre el Tradicional.

Al veure lo de la casa centenària vaig comentar si farien algun menú de celebració, han van di que no , que en les obres mes que tindria una sorpresa, como axis va ser una botella de cava commemorativa. Sempre aquests detalles converteixen un lloc especial e inoblidable.
El menú degustació consta de 15 plats, oliva en anxova, musclos en escabetx i bombó de festuc amb llima. Donja en entrepà i cresta de gall la seva rillette i all. Ostra xampinyó i tòfona d’estiu carpaccio de vieira. Amb poma verda, api, i panses i nous. Ventresca de tonyina en tàrtar, amb allblanc de pinyó, taperes i fonoll. Cocotxes de lluç amb salsa de cava i pil-pil. Orella de porc ibèric, amb sobrassada i llimona. Roger amb salsa de rostit de pollastre, all i oli lleuger,crostons i avellanes. Ànec Royal amb peres. Colomí d’Araiz amb préssec i crema de foie. De postres Meló amb ginebra,tònica i cogombre. Mousse gelada de gerds i yuzu. Xocolata amb cacauet i mes xocolata.

Els cafès acompanyades del fours.
De la comarca de la Selva al Maresma concretament a Canet de Mar.

Una altre casa centenària restaurada al vell mig de Canet, es una meravella i fan uns menús, el diari, el de paella i paella de llamàntol.
Cuinen molt be i atenen amb molta amabilitat, es una experiència molt agradable.
Com veus, l’estiu es bona època per gaudir de un bon menja.
A mi nomes em resta deixar-te el meu somriure. I preparar-te per noves propostes. I si t’agrada comparteix.
Deixa un comentari