Bon dia, si , si el peix blau, bo en omega 3, promocionant pel ajuntament aquest mes, junt amb els restaurants que participen, bar casal Cooperativa, Ca la Luci, Can Tarranc, Cava nit, Juanma, Kiku, L’Hivernacle, La Balma, La Taverna de N’ Esteve, Lounge restaurant Sentits, Magora, Mar i Cel, Raco Sa Palomera, T3 i Va de Catas. L’aula gastronòmica El Grenyal, també els dissabtes 14 i 21, oferien un taller sobre aquest peix cuinar-lo i degustar-lo. Es una manera de conèixer nous restaurants amb els seus menús per la ocasió i promociona la vila de Blanes.
Vaig decidir, anar a la Cooperativa, ja que havien fet bon vermuts, sorpresa que difícil era demana el menú de promoció. Primer pas a aconseguit. Per suposat que no tornaré ni recomanaré, no tinc mes paraules, tan es així, que en van cobrar els menús, fem uns descomptes com li van semblar, a part tancant les persianes perquè a les tres plegaven. Dic jo, es voluntari participar i en aquestes actituds nomes perjudiquen als companys de professió, a la vila de retruc.
Cal di que La Taverna de N’Èsteve, Mar i cel i T3 es presenten en tapes.
Aquesta setmana també es la setmana gastronòmica de Girona i desitjo que sigui una experiència mes satisfactòria.
El mes que Maig es promociona el mes de la gamba.(es del mateix canyó que la de Palamós).
A mi nomes me queda que desitjar-nos un bon dia de San Jordi, sobte les prohibicions del 155. Si t’agrada compartiex.
Deixa un comentari