Reflexió

Desprès de l’atemptat a Barcelona cal una bona reflexió, cosa difícil, perquè en una setmana s’ha parlat molt, s’ha escrit….., s`ha dit de tot, bo i dolent, per això demano comptar fins a 10.

A Blanes com a molts pobles i barris es van suspendre les activitats festives. Que menys.  Et parlaré de la que domino: la Caminada de Sant Bonos suspesa  fins el proper any. Les altres activitats es faran aquesta setmana.

Les noticies corren com mai en aquest mon intercomunicat per internet, però es seleccionant be?  S’interpreten com cal?  o escoltem el que ens agrada i encaixa amb els nostres gustos o valors.

Aquestes coses fan sortir lo millor i pitjor de les persones. Tothom te dret a criticar al pobla català, però els catalans no ¿perquè?.

Accepten el treballa rapit de las forces Policials i equips de socors i no comprenen que les autoritats catalanes busquin dialogar i no enfrontament.

Molts whatsApp rient-se de la desgracia, em sembla de molt mal gust, però sobretot que qui ho fa tingui via lluiré. Em sembla lamentable e injust. ¿I si parlessin de la seva terra?.

¿Com es pot oblidar que el 11M ens van mentir passant-nos  noticies falses?   I ara ens volen dir com gestionar-ho?.

¿Com poden parlar de banderes si TV1, procurava no filmar-les, es dir cercava esquivar-les,,,, ? O el diari El País que ahir no trobaves banderes i avui les desqualifiqui ? ¿no noten que l’ informació esta manipulada? ¿No entren a Internet per contrastar noticies? . Curiositat es regalaven  banderes roja i gualda.. i la gent no la volia. Las persones porten la seva dignitat al cor i exerceixen la llibertat d’expressió. ¿No es això la democràcia?.

El sentiment no es porta amb fotos de les víctimes, es porta a dins del cor.

Com veus tinc moltes preguntes així com molts sentiments de diferent tarannà…., depenent del moment. Si ja se el bloc no son els temes que se tracten habitualment, mes es un moment per fer-ho.

El somriure per la setmana, i crea una mica de reflexió o polèmica de bon rotllo, fins la propera.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: