Sota Palau

Escolta el “Cor de Cambra Sota Palau” es tot un goig. Son de Blanes, hi actuaven al Centre Catòlic, de la mateixa població.

En el Centre Catòlic abans hi havia concert casi cada diumenge, per les “Joventuts  Musicals”, però amb la crisis  tot s’ha acabat.

El Cor de Cambra  va fer el seu debut el 18 de maig de 1997 en el Centre Catòlic, per això volien celebrar els seus 20 anys al mateix lloc.

La entrada era a l’inversa,  tu possés el preu i en sortir abones el que consideris.

Aquesta actuació emmarcada en tres concerts: Teatre de Blanes, Ermita de l’Esperança i el Centre Catòlic. En aquesta ocasió els acompanyaven el cor Rupià amb una directora molt marxosa i motivadora. Al final van cantar tots junts, una joia.

20170521_194413

El Casino, creat al 1853 amb l’ajuda dels Indians o americans, fan xarades de diversos temes, restauració, oficis, etc…. i agrupacions i com  no podien falta el Cor de Cambra Sota Palau. El director va fer la introducció com se va formar, volien cantar, gaudeixen fen-lo. El nom li ve de que assagen a una sala cedida per l’Ajuntament situada sota palau (Palau dels Cabrera i del que avui sols resta l’Església Santa Maria).

El director, en Josep Maria,  va explicar que es un cor,  de cambra es en petit format, una coral, una escolania…  veus blanques nens, mixtes per homes i donnes.

A continuació alguns membres, van explicar que van escollir al director Josep Maria, que mai havia dirigit cap cor, ell es d’instruments. ¿Les veus no son  instruments? I la cosa ha funcionat, tenen un gran repertori i també en altres idiomes. Tenien fins cache  pels seus concerts, ara amb la  crisis no es paga res.

20170525_210517

La mes jove del grup amb la seva tableta per partitura, agraïa com la amb fet créixer els seus companys

La cultura i la sensibilitat musical fa aflorar els sentiments, la germanor,,,,  Desitjo que no es perdin aquests valors.

A mi nomes amb resta deixar-te el meu somriure per la setmana i suggerir-te escoltar algun concert ho gaudiràs.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: