Innaguracío de Semprocar

Bé, fa anys que per tindre el carnet de conduir i passaport  tenies que fe el servei social,  quant de temps… fins arribar al 4 cotxe un Kia picanto.

Ens va costa la entrega. Hi havien canvis en la empresa. Fa uns dies vaig rebre una invitació per la inauguració.

Quina sorpresa, els canapès i la musica primer; una breu intervenció dels directius i continuem:  mengem fins que es fa fosc. Espectacular la presentació del cotxe Kia Sportage. En llum es veia el seu muntatge, canvi dels color de la gama, conducció i prestacions. Per finalitzar la rebosteria i una tassa amb bossa de record.

També aquest dimarts he acabat el curs de cuina “Arte nella Cucina Rinascimentale”.

Tenim que recordar que en aquesta època van arribar la patata, verdures, cacau. S’ havia descobert Amèrica. La cuina va evolucionar incorporant  nous productes mes fàcils  de digerir.

Aquesta vegada el professor de historia de cuina es va inspira en el quadre “Le pesca delle di Alessandro Allori”, fem: Conchiglia di zucchine e gamberi = Clova de puré de carabassó en gambes

 

20160531_183015

Cuinar  el plat es fàcil:

Tallem  el carabassó en rodelles de 3 mm., amb pell i tot, ho partim en 4 trossos i fregiríem amb nou moscada i sal, ho triturem amb  pa rallat (suc gambes).

Avanç  hem macerat les gambes pelades, amb  ½ copeta de grapa o orujo, ½ culleradeta de curry i les fregím una mica.

Posem en la clova una cullera de puré, les gambes a sobre i al forn preescalfat a 170º a baix de tot 5 minuts, desprès a dalt sense moure la safata.

El segon  quadre  esta en el Louvre (Paris) “Le nozze di Cana-particolare di Paolo Veronese” va inspirar:Spiedino di polipo con cacao = Pop con cacau20160531_182540

 

 

Posem sal a la paella i  el pop uns minuts, el fem en rodelles i posem dos talls en un escuradents llarg.

Rallem una mica de pell de taronja, i fem un suc hi posem canella i vi blanc ½ copa mullen el pop  i en la resta de suc afegim la copa de vi que faltava i un cullereta de cafè de cacau 100% .

Emplatem, posem el suc en el plat i a sobra al pop  i al forn, aprofitant el calor residual de cuinar el plat anterior

Sosprents  aquests  entrants.

A mi nomes em resta recordar-te que aquest mes  som les jornades gastronòmiques del suquet de Blanes.

I com sempre un  somriure per la setmana i bon profit.

 

 

2 thoughts on “Innaguracío de Semprocar

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: