Bé, fa anys que per tindre el carnet de conduir i passaport tenies que fe el servei social, quant de temps… fins arribar al 4 cotxe un Kia picanto.
Ens va costa la entrega. Hi havien canvis en la empresa. Fa uns dies vaig rebre una invitació per la inauguració.
Quina sorpresa, els canapès i la musica primer; una breu intervenció dels directius i continuem: mengem fins que es fa fosc. Espectacular la presentació del cotxe Kia Sportage. En llum es veia el seu muntatge, canvi dels color de la gama, conducció i prestacions. Per finalitzar la rebosteria i una tassa amb bossa de record.
També aquest dimarts he acabat el curs de cuina “Arte nella Cucina Rinascimentale”.
Tenim que recordar que en aquesta època van arribar la patata, verdures, cacau. S’ havia descobert Amèrica. La cuina va evolucionar incorporant nous productes mes fàcils de digerir.
Aquesta vegada el professor de historia de cuina es va inspira en el quadre “Le pesca delle di Alessandro Allori”, fem: Conchiglia di zucchine e gamberi = Clova de puré de carabassó en gambes
Cuinar el plat es fàcil:
Tallem el carabassó en rodelles de 3 mm., amb pell i tot, ho partim en 4 trossos i fregiríem amb nou moscada i sal, ho triturem amb pa rallat (suc gambes).
Avanç hem macerat les gambes pelades, amb ½ copeta de grapa o orujo, ½ culleradeta de curry i les fregím una mica.
Posem en la clova una cullera de puré, les gambes a sobre i al forn preescalfat a 170º a baix de tot 5 minuts, desprès a dalt sense moure la safata.
El segon quadre esta en el Louvre (Paris) “Le nozze di Cana-particolare di Paolo Veronese” va inspirar:Spiedino di polipo con cacao = Pop con cacau
Posem sal a la paella i el pop uns minuts, el fem en rodelles i posem dos talls en un escuradents llarg.
Rallem una mica de pell de taronja, i fem un suc hi posem canella i vi blanc ½ copa mullen el pop i en la resta de suc afegim la copa de vi que faltava i un cullereta de cafè de cacau 100% .
Emplatem, posem el suc en el plat i a sobra al pop i al forn, aprofitant el calor residual de cuinar el plat anterior
Sosprents aquests entrants.
A mi nomes em resta recordar-te que aquest mes som les jornades gastronòmiques del suquet de Blanes.
I com sempre un somriure per la setmana i bon profit.
Quina bona pinta aquests plats…fan venir ganes de sopar 😜 !
M'agradaM'agrada
animate hacerlos sxon entrantes i faciles
M'agradaM'agrada